Eurovelo 1. España. Etapa 6 Palència, Canal de Castilla, Medina de Rioseco 19 03 2017

Fanal a Medina de Rioseco
Eurovelo 1. España. Etapa 6 Palència Canal de Castilla Medina de Rioseco 19 03 2017

La sortida de Palència esdevé de bon ciclar seguint el canal. És el ramal entre Valladolid i Palència. Quan arribo a l´enclusa del Serron tot canvià, novament terra amb còdols i de mal fer. La solució de seguir les carreteres enquitranades properes, i en algun tram paral·lel al canal de Castella.

Enclusa de Serrón.


A Becerrils de Campos faig un tom pel poble, avui trobo alguns ciclistes, és diumenge.

Ara per carretera aniré trobant les encluses del canal on coincideixen amb la carretera, Fuentes de Navas, Vilarramuel i finalment Medina de Rioseco.

Becerril de Campos
En arribar a Medina de Rioseco faig un tomb per la dàrsena final del canal, algunes fotos.

Cal destacar que el canal és una infraestructura totalment abandonada pel que es va construir, actualment és un canal que serveix per acumular aigua per regar les finques properes. El recorregut és pel camí de sirga que convertit en GR, de mal ciclar amb alforges. Poc interès turístic, i cap interès per fer sortides familiars, no té indicacions ni serveis.

Medina de Rioseco
Avui és el meu aniversari i en lloc d'alberg m'he allotjat a un petit hotel, tot un luxe. Un tom per la població, vaig a la farmàcia a cercar crema protectora pel sol, i a la botiga compro algunes vitualles.

Darsena Medina de Rioseco. Fi del Canal de Castella.
Demà seguiré per la via de la plata.




Powered by Wikiloc

Comentaris