Eurovelo 8. Etapa 18. Tarragona, Torredembarra, Segur de Calafell, Vilanova i Geltrú, Castelldefels Barcelona. 04 04 2018.

Barecelona Plaça Espanya.

Eurovelo 8. Etapa 18. Tarragona, Torredembarra, Segur de Calafell, Vilanova i Geltrú, Castelldefels Barcelona. 04 04 2018.

Després de 24 dies, amb molt mal temps avui arribaré a Barcelona i seguiré a casa. Esperaré que faci bon temps per acabar fins a Argelers.

Via Augusta
Deixo Tarragona després de fer un recorregut per la zona monumental. Surto seguint la Via Augusta, avui convertida en N 340 fins a arribar Altafulla.
Altafulla cap a la platja i ara passeig marítim. Arribo al far de Torredembarra i per damunt del port. Novament la N 340 fins a trobar la platja de Roda de Berà. i ara si tot seguit, passeig marítim rere passeig marítim Creixell, Coma-ruga, Calafell, Cunit, Cubelles, Vilanova i Geltrú.
A Vilanova deixo la platja i per la serra de Paranys cap a Sitges. Ara el dilema, costes de Garraf sí o no, l'hora és de poc tràfec i finalment a estat que sí.
Si avés decidit que no, àuria agafat un tren que cada 20 minuts transita entre Sitges i Castelldefels, també és una excel·lent opció.

Panoramica des del Far de Torredembarra.
Sempre l'àvia feta direcció S, en ser direcció N és prop del mar i esdevé interessant, cal destacar que el poc tràfec que trobo és respectuós amb les bicis.
A les botigues de Sitges, cap a la platja i seguit per Castelldefels, Gavà i fins a arribar prop del Remolar. Segueixo 2 quilòmetres per la C 31, fins al senyal de prohibit a ciclistes, cap a l'aeroport, passo per l'antiga terminal, i d'aquí cap al Prat.
Creu el Prat i arribo a Barcelona per la zona Franca i per costat del cementiri de Montjuïc cap a la plaça Espanya.
Fi de l'etapa i esperar que torni a fer bon temps.

Relive 'Eurovelo8. Etapa 18. Tarragona Vilanova, Barcelona'

Comentaris