Nota informativa. !!!




El dijous el Joan i el Josep s’han apuntat al grup del Jubilats amb l'Elies, El Josep i Jo, l’un perquè s’incorpora a aquesta nova activitat i l’altre perquè gaudia d’un dia de festa.
Fins aquí tot normal. El recorregut va ser dissenyat amb el GPS del Elies, que no falla mai i sempre troba el camí mes escaient segons els participants, el temps, per si ha plogut i cal evitar el fang, i el lloc del esmorzar , o no.

Enfilem direcció a Santpedor pels camins del Poal, Pineda, El Casals, L’ermita de S. Francesc i Santpedor. Continuem pel camí de Sallent fins a Ridor, el famos “ Tractoret” i d aquí pujant fins al Cellers de la serra passant pel Soler del Far i Castellnou. Parada cicló gastronòmica del recorregut.
Com diu el cantautor el dia es clar, el vent a deixat el cel transparent com feie dies no gaudíem i això a permès gaudir d’unes fantàstiques vistes dekl Cadi per uncanto i el Puigmal del altre.
En sortir seguim el camí de la Berga Santpedor i en un reco ens em trobat un fantastic cartell descolorit per las pluges que ens han caigut el darrers tem que no te desperdici.


Nota Informativa:

Això es grava per arreglar els camins...




Varem fer aquesta foto i algun que altre comentari varem continuar amb la nostre sortida matinal. Fins al Soler, Vilatorrada, Cal Filosa, Vallbona, Mirador de Montserrat i pels aiguamolls de la Bòbila em retornat a Manresa.





Comentaris