La transhumància de les bicicletes comença.


Del Jean Claude Alloneau. Blog de Cyclos Ccylotes


Un dels blocs que he seguit des de que vaig conèixer el mon del cicloturisme es el del company Jean Claude Allonneau “ Cyclos Cyclotes” i desprès de llegir les aventures viscudes amb cridava l’atenció i despertava en mi una sana enveja quan deia me’n vaig un mes a pedalar a... qualsevol recó del Mon. Doncs ara també us dic es tanca el bloc perquè me’n vaig, amb el s companys Ramon i Ferran a pedalar El meridià Verd de Dunkerque a Barcelona.


El primer de maig com diu el Jean Claude es el moment de començar la transhumància de les bicicletes.Fa un any, el primer de maig amb el Prudenci gaudíem a Oloron Sainte Marie de a la trobada de l’Ascensió organitzada per la FFCT. Aquest, les obligacions amb permetran de fer-ne una mica mes llargue, El Meridià Verd de Dunkerque a Barcelona.


Amb las sàrries, la bici, els bitllets, els hotels , el mapes, els tracs, i perquè no, encara no depèn de nosaltres, el temps també es a punt de marxa cap a Dunquerke. Nomes vull aprofitar per dir-vos que el dia a dia a dia de l excursió si els cibers ens ho permeten anirà apareixen al bloc que em creat. De Dunkerque a Barcelona.


Desitjar-vos a tots bones pedalades, als cules bones festes de celebració, ahir ja van començar.


A la tornada a partir del 20 de maig seguirem amb el bloc de Cicloturisme 100x100

Comentaris