Entre Trullàs i Matamargó. 03 10 2009

Fa uns mesos que en tornar d’una sortida quan arribarem al pla de Bergus va semblarme que la pista forestal que du a Matamargo i Salo esteve en obres, vaig a les hores pensar que algun dia l’aniria a seguir.

Ahir desprès d’una setmana de repòs, per recuperar-me dels darrers esdeveniments, vaig agafar la bici de cicloturisme, TTC o be hibrida, que permet sortí de les vies asfaltades i seguir per camí, pista sense dificultats.

Desprès de pujar per la cra. que du a Cardona he seguit fins a Clariana de Cardener i Santa Susanna. Agafo la pista de l’esquerra forta baixada fins travessar el Riu Negre, seguit d’una mes forta pujada. Arribo i travesso el poble de Trullás i seguint pel pla de Vilobina, fins trobar la Cra. que ve del Miracle. Continu direcció als plans de Bergús. A la dreta surt la pista acabada d’asfaltar que volia seguir. A la cruïlla es poden veure les senyals indicant Matamargo i Valmanya.

La pista es nova amb molta gravilla i algun que altre forat dons es acabat de fer, transita pel costat de grans masies com Torrescasana, el Castell de Matamargo. Desprès de creuar Matamargo amb du fins a la Cra. de Balmanya. Aquí he pogut observar que la pista de Castelltallat per Prades es troba també arreglada, aquesta la deixo per una propera sortida cap aquets indrets. Segueixo a Salo, Colònia valls i finalment Manresa

Nota: No recomanable pels que tenen el cul molt fi dons es arreglat amb reg asfàltic com les d’abans no amb conglomerat. Ull doncs i a molta gravilla al voral i al mig. Al ser un antic camí rural te alguns repetxons que fan bufar de valent.

El Traç del recorregut a : http://www.openrunner.com/index.php?id=398502
Recorreguts per la zona: http://www10.gencat.net/probert/AppJava/resultat.jsp?comarca=35

Comentaris