“París Brest París" pemanent, memorial André Nonin


Quan parlem de la Paris Brest Paris tots comencem a revisar els calendaris per tal de reservar les dates dels brevets de 200, 300, 400, i 600 km, que esdevenen indispensables per poder-hi participar. Si a més, com sembla, que per poder participar el 2011 tindran preferència d’inscripció els que han homologat els brevets de 2010. Esdevé impossible, per mi fer plans a més d’uns mesos vista, poder prendre par a un esdeveniment d’aquest tipus començant a preparar-ho amb 1,5 anys a l’avançada.

Però la FFCT per mitjà dels amics del Codep 75, col·laboradors també de l’EuroPN, han previst un recorregut permanent per donar solució al problema.
El comitè departamental de cicloturisme de París, organitza, controla i homologa una excursió permanent per els camins entre Paris Brest i tornar. Aquest esdeveniment s’anomena "PARÍS Brest PARÍS permanent", memorial André Nonin

Algunes de les principals característiques sÓn:
- Dates al gust de cada un.
- No hi ha temps màxim.
- Es recomana el recorregut, només cal segellar els punts de control previstos.
- El Punt de sortida pot ser qualsevol que es vulgui del recorregut, i en el sentit que decidim.
- Els tretze punts de control són: PARÍS o GUYANCOURT - LONGNY AU PERCHE - CARROUGES - SAINT JAMES - MONTCONTOUR - HUELGOAT BREST - FAOUET - MONTFORT SUR MEU - MONTSURS - LA FERTÉ BERNARD - GALLARDON - La ciutat d’arribada.
- I finalment quan presentem el carnet de ruta amb els corresponents segells ens donaran un nº d’homologació i també la medalla corresponent.

Tota d’informació del esdeveniment, inclòs el follet d’inscripció ho trobareu al enllaç de: Excursions permanents del CODEP 75

Comentaris