Movilitat total.


Imatge de: Cyclops

En sortides per França, Setmana federal FFCT , en alguna ocasió havia trobat discapacitats que amb els braços feien anar un tricicle. Mai havia parat gaire atenció, fins que un dia, per motius de salut et trobes en dificultat per fer allò que tant t’agrada i penses, quina voluntat que tenen, bé, també es diu collons. Avui m’he recordat d’ells quan he obert el diari i m’he trobat aquest article. I no vull deixar passar l’ocasió sense fer-ne menció en aquest bloc. També des de aquestes ratlles vull donar tot el meu suport a aquest col·lectiu.

Movilidad total · ELPAÍS.com de Pepe Varela. en que es fa menció del jove Valencia Elies Soler va engegar l’empresa Rodem per donar solució al problema que els minusvàlids tenen per accedir i gaudir amb la cadira de rodes a mitjans com pot ser una via verda.

Aqui us deixo aquest retall.
RODEM és una jove empresa valenciana que va néixer amb la finalitat de permetre als usuaris espanyols de cadira de rodes el moviment per qualsevol tipus de terreny, Obrint les portes a activitats de temps lliure abans vetades per la inaccessibilitat i ampliant les seves fronteres de moviment. Principalment RODEM promociona l'ús de la bici, gràcies a la introducció de les Handbike (Cicles acoblables a la cadira de rodes) i busca estendre tant com sigui possible el seu ús en un país on la cultura de la bici aspira ara tímidament a igualar a les dels nostres veïns europeus. Seguir llegint

Enllaços relacionats: Batec.com


I Tambe aquests video.




Praschberger handbike from klubarbeit.net on Vimeo.

Comentaris