A buscar cargols!!!


Després de la pluja del divendres, m’he llevat pensant quin recorregut podria fer per tal de no enfangar-me gaire. La volta al pla de Bages per pistes en bon estat.......
Sortida pel Camí del Poal, travesso pel Mas Mollet i fins al santuari de Mare de Déu de Joncadella. Tot seguit he anat a cercar la via del tren que hem du a Sant Martí de Torroella, aquí he aprofitat per buscar el cargol que fa temps he perdut, ja m’hi he fixat ja però , no n’hi ha cap de la mida, haure d’insistir. Després de passar el pont , sentia un remor, penso, no hi passa el tren aquí, excepcionalment, a les 8 del mati el que porta la potassa de Suria a S, Vicençs. El maquinista que m'ha semblat un conegut del gimnàs “ El Rafa” m’ha fet una xiulada, i jo, cames ajudeu-me, ja soc vora de la via saludant-lo i fent fotos del xucuxu. He reprès el camí després de la sorpresa.
Sant Martí de Torruella i segueixo les senyals, blaves i blanques de la caminada de resistència “Rasos de Peguera Manresa”. Passo les Cots, riera de Vellber, mas Valbona, Cal Saleta, Cal Mariano i arribo al Mirador de Montserrat. Aquí una punxada fa que pari a canviar la cambra i com no podia ser d’altre manera i després de molt de temps de no punxar, he pessigat la cambra i tornem-hi de nou. Hi he posat un pegat, torno a muntar la roda e i continuo ha cercar la benzinera de Santpedor. Al passar davant de la zona esportiva que està a vessar de mainada que feia les competicions de fi de temporada.
A la benzinera he inflat la roda i com que començava a fer-me mal el genoll d’algun mal gesto decideixo posar fi a l’excursió i per la sèquia tornar a Manresa. Però... a l’alçada de St Iscle el pagat ha fet figa. Ja hem tens posant un nou pegat a la primera cambre que havia punxat. Ara agafo direcció a la benzinera de Pineda per inflar de nou la roda. En sortir per la cra. de Santpedor estava ple de ciclistes que sortien a fer el seu recorregut matinal. He parat a esmorzar al “Bar Point els Tranquils”, especialitat en anxoves de Bermeo.
Dades i traça del recorregut a Wikiloc.

Comentaris

Suso ha dit…
Montas unas composiones fotográficas muy bonitas.
Un abrazo.
Agustí ha dit…
Hola Suso. Celebro que te gusten.
Desde que voy en patinete, me entretengo más a hacer fotos y al final ya ves.
Salut.