Dijous de"Patum"



Després de recuperar-me de les sortides del cap de setmana, avui, pensava que seria un bon dia per anar a la Patum de Berga, però quan ha començat a afluixar la calor decideixo d’anar af er un tom amb patinet.



Sortida pel carril bici, que és aprofitat en la zona de cinema Atlantida per pàrquing, segueixo passeig avall , les cadires estan a besar, travesso alguns carrers del barri bell i el congost.
Enfilo direcció de les tres creus, Cal sabata , Torre de santa Caterina. Els camins estan plens d’herba i es fa difícil d'avançar. Després segueixo per la guia i em trobo amb la sorpresa d’un antic camí que entre dues parets, deuria ser un antic camí ral, em torna al camí de Santa Caterina. Els camins estan senyalats i és de bon seguir en properes sortides de tarda. Segueixo per Cal Carrio, travesso la C.37 i la Bellavista, barri de Sol i Aire, Cal Gamisans, torra dels pardals, turó de la Mustela, pla de la mina, i Sant Joan de Vilatorrada.. Surto per costat de Cal Gallifa, torre del Riera, Mas del pla, pont Llarg, i per la politècnica novament a casa.

Podeu veure el traç i les dades del recorregut a Wikiloc.
Enllaços relacionats: "LA PATUM"

Comentaris