Martinet- Lles - Martinet (Dimecres, 18 agost)








Anem a descobrir la baixa Cerdanya i ens desplacem a Martinet per tal d’emprendre aquesta excursió.

Avui ens cal matinar un xic dons ens desplacem uns km en cotxe. Al passar per Bellver s’ajunta el Josep i ja tots junts, Tere, Mariona, Antoni, Josep Mª i Agustí seguim fins a Martinet.
Els primers kms, fins a Travesseres son d’exigent pujada, entre pedalada i pedalade, aquestes hores del mati podem gaudir un majestuosa vista del Puigmal al nostre davant. Travessem pel mig del poble i seguim ara per carretera fins a Múser. I d’aquí per una pista bona ens deixa a Aránser. Aprofitem per fer una foto del grup que serà el record que en quedarà. Desprès de passar el cementiri, agafem un corriol tècnic que mes endavant es converteix en un camí molt bonic, que ens porta fins a Lles. Ara ja de baixada per la carretera fins a Travesseres i tornem a Martinet pel camí que em pujat al mati.
Un cop a Martinet, el Josep ens deixa per arribar en bici fins a Bellver i la Mariona i la Tere en ens fan gaudir d’una fantàstica coca del “Forn d’en Jordi”. Carregem les bicis i cap a Santa Llocaia.

A estat una bonica descoberta ja que aquets paratges tot i quedar tan a prop no el coneixíem gens en bici. La vista del Puigmal mentre fem la pujada es impressionant, el corriol, entre Aransa i Lles es per gaudir-ne d’allò mes i la baixada, tan per carretera com per camí molt reconfortant per acabar la sortida.

Tota d’informació d’aquesta excursió, també esta inclòs a la Cerdanya en BTT, ruta nº 13.
Dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris