Per começar "La Busquerona" (Dilluns 09 Agost)





Després de la setmana federal ara toca repòs, gaudir de la Cerdanya. Després de molt de temps sense fer bici per aquets indrets, entusiasmat dels darrers dies he anat a recordar bells camins i corriols que feia anys que no transitava.
Sortida pel GR direcció Nahuja i segueixo pel mateix fis a Oseja. Aquesta població ha crescut molt gràcies a les segones residencies de catalans. Segueixo per la pista, quedo a la forestal de Nahuja. La he seguit fins arribar a un antic tancat de carregar bestiar on m’he endinsat al bosc per tal de anar a trobar la pista de la fon de Santa Llocaia. Travesso pel pla dels cavalls i surto a la pista que segueixo sempre amb constant pujada fins sobre de l’antena. M he aturat a fer algunes fotos ja que fins aleshores el mal temps boira i pluja no m’ho permet. Un conill ve a saludar-me, també puc veure restes de bolets que varen sortir fa uns dies. Ara ja de baixada, arribo a l’antena i d’aquí fins a troba la Busquerona PR d’ Err. La baixa està força ben condicionada esdevé ràpida i molt tècnica, s’ha preparat el recorregut perquè també serveixi per fer descens en BTT. Finalment per la cra del Puigmal torno a ser casa.

Realment el temps no passa en va i pots donar-te compte al llarg dels dies que cal anar pas a pas. Ha estat un recorregut ple de bons record de quan vaig començar a fer bici. Ara torna a tocar, tornar a començar.

Dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris