Puigcerdà Guils Puigcerdà (Dijous 12 agost.).



Amb la Tere, la Mariona, l’Antoni i jo. Ens animem a fer un recorregut de la “Guia La Cerdanya en BTT” de Josep Castellet i Llerena.

És el recorregut nº 5. Sortida del llac de Puigcerdà direcció csp a l’urbanització Amoretes, seguim per la Cra. de la Vinyola fins arribar la Tor de Querol. Seguim per un camí en bon estat que de forta pujada ens deixa sobre de Guils de Cerdanya. Parem a fer una curta visita a l’església romànica i a emplenar d’aigua a la fon del poble.
Sortim de Guils i poc després una bona pista de baixada ens deixa al costa mateix de l’Esglèsia del Remei.. ja tot planejant els darrers quilometres ens duen de nou a Puigcerdà.

Tots em coincidit en que l’excursió ha estat una agradable sorpresa, tan per la dificultat, assequible, com per l’entorn pel que transita, indrets que realment freqüentem poc des de Santa Llocaia. Acordem fer-ne alguna més sortint de Martinet ja que tampoc ho coneixem.

Les documentació gràfica de l’excursió les podeu trobar a la “Guia de la Cerdanya amb BTT” 17 rutes amb bicicleta i a peu, recorreguts senyalitzats. La traça a Wikiloc

Comentaris