Entre el Llobregat i la Sèquia.


Avui he arribat prou aviat i he decidit fer un tom aprofitant els darrers dies de claror i d’estiu.

Fa uns dies llegia al bloc de sisbemessanapren l’excursió en BTT anomenada Camí del aigua. Vaig pensar que era prou interessant. Sense perdre temps, he agafat el bici i me’n he anat a fer-lo.

Sortida per sota el parc de l’agulla direcció del Guix camí de Viladordis fins a trobar el riu Llobregat. Tot seguit per la riba del Llobregat, he travessat pel Monestir de St. Benet de Bages i Navarcles. Surto per la zona del llac on travesso el riu de Calders i després de creuar pel Galobard, el camí amb du al Pont de Cabrianes. Ara el recorregut coincideix am el Gr 4, travesso la Butjosa. Pels horts de Cabrianes i seguint vora el canal de Can Berenger, el camí transita entre el riu i el canal. Finalment Sallent. No pot faltar el travessar novament pel pont de Sallent. El carrer de davant del pont amb du a la sèquia. Segueixo el canal de la sequia, primer per costat de la via i tot seguit pel corriol, es passa pel mas de les Coves , Tarradelles, Sant Ponç. He seguit per camins, creuant un cop i un altre la sèquia, molt ciclables fins a Sant Iscle, novament la sèquia que m’ha deixat a l’agulla.

Es un recorregut molt entretingut, seguint els rius i canals de la contrada. Amb poc desnivell que permet fer el recorregut per iniciarse en BTT. Camins i algun tram d’asfalt amb molt poc transit, posible de fer amb canalla. Possibilitat de avituallar-te a qualsevol dels pobles que travessa, Navarcles, Cabrianes, Sallent, Santa Anna.

Dades del recorregut a Wikiloc.

Comentaris