A prendre les aigües amb l’esplai.






























.

























A les vuit amb el Josep discutien quina ruta feríem si curta i corriols o mes curta i planeta quan ha començat a arribar companys i ha arribat l’Elies, l’Adolfo, el Toni., el Miquel, el Josep, el Tonet conclusió que hem decidit d’anar aprendre les aigües amb l’esplai a fer una volta suau i un esmorzar de forquilla i ganivet.

Xino xano arribem a Santpedor on s’ha incorporat el Jaume. Seguim cap el plans de la salla la Botjosa , Cabrianes i Cap a Montcogul pel camí que vàrem baixar ahir. Sant Marti de Serraima i Sallent a esmorzar.

Gaire be no sabem si esmorzar o dinar dons entre el pagès de S. Marti i nosaltres que encara teníem menys presa s’han fet les 10 i pico. Nou de sipions amb braves , perquè no havíem encarregat la paella si no també ens l’hagéssim cruspit.

Em deixar el restaurant que ja comencen a arribar els comensals del dinar.

Això d’anar a prendre les aigües es del tot escaient per recuperar del constipat i la ressaca de la pedalada d’ahir. Dons et fas un far de xerrar, riure, menjar, i per suposat pedalar. Hem quedat que repetirem qualsevol dia d’aquestes festes.

Si vols veure totes les fotos: clica.

Dades i traça del recorregut a Wikiloc.






Comentaris