Santpedor Pont Cabrianes Calders Artés Fusimanya Sallent Santpedor.

Plaça de Santpedor. El Timbaler del Bruc

Sòrdida a les 8 de Santpedor el Ramon, el Joan i l’Agustí. L ‘intenció es seguir camins prou coneguts però canviant el punt de sortida. Avui tocava Santpedor.

Avui podrem gaudir d’una magnifica boira baixa de la que no et deixa veure res. Sortim pel camí de Lluça, pla dels Abadals, mas Terradelles, prop del riu Llobregat seguim el Gr 4 fins a Pont de Cabrianes. Ara ens enfilem direcció de les Tapies. En arribar als plans de les tapies sembla que la boira comença d’aixecar-se. Seguim alternat camins i corriols passem per costat del mas del Mont-ros. Arribem a Calders travessant la Guardia i pel GR 177 ens dirigim al reco del Pou a fer un most.

Desprès de una llarga espera arriben les nostres vitualles que ens cruspim a bon ritme.

Seguim el nostre recorregut i sortim de Calders baixant cap a la Vall, travessem el gual de la riera Malrubí i la seguim per el camí dels horts fins les primeres cases d’Artes. En arribar Artés fem gairebé mitja volta i en dirigim cap a la Serreta, Riu-sec, Casanovas i anem a cercar el camí que de forta pujada, la mes dura del dia en du al Santuari de la Mare de Deu de Fusimanya. Seguim pujant fins gaire be el cim de Montcugul per tal d’agafar el corriol que ens deixa a Sant Marti de Sarraïna, mas del Sola i Sallent. Sortim de Sallent pel camí vell de Santpedor. Sempre i a una pujada abans d’acabar per acabar de rematar. Plans de Ridor, Torrebruna i finalment Santpedor.

La volta ha resultat ser força completa, gaire be 50 qm. Combinat pistes de pujada i corriols ciclables 100 x 100 de Baixada

Per veure les fotos polsa
L’excursió tal com l’ha vist en Joan i el reportatge fotogràfic.
Les dades i traça a Wikiloc
Per veure a google Earth Polsa





Comentaris