El Bages en BTT Ruta nº 5 Altiplans del Moianès.


El 31 D'octubre de 2010, amb el Ramon i el Joan varem començar aquest recorregut, aquell dia no va para de ploure, i finalment avui gaudint d'un magnific dia primaveral l'hem pogut dur terme.
Per mi es especial doncs amb aquest recorregut he acabat els 18 itineraris de que es composa el llibre de El Bages en BTT.
Afortunadament han estat 18 sortides sensacionals que ens han permès compartir bons moments, entre els que hi em participat, i afortunadament no hem tingut cap ensurt, tan sols un pinxasso.
Qualsevol interessat en dur aquest itineraris a terme, que no ho dubti val la pena dedicar-hi uns dies per conèixer aquestes contrades nostres moltes vegades desconegudes. A passar-ho be.


Ruta molt interessant que volta l'altiplà del Moianès. La vall de Marfà, els boscos de pi roig i roure de la monjoia, els pous de gel de Castellterçol, i els vestigis sempre presents de les velles masoveries camí de Collsuspina, son els plats forts d'aquesta entretinguda excursió que transita pels punts culminants del Bages.

Dades i traça a Wikiloc.

Comentaris