Seguint les pistes forestals.






Desprès de repassar el mapes de la zona, he decidit de fer una sortida enllaçant les pistes forestals de Nahuja, Oseja, Vallcebollera i Palau.

Sortida de santa Llocaia seguin el Gr. 34 , desprès de passar les bordes i la devesa del Mas agafo al primera pista forestal, la de Nahuja, la segueixo fins que al Serrat del Bou on enllaço amb la que ve de Osséja.
Baixo per la devesa delPont fins la Decharge, uns gossos amb fan baixar. Travesso Osseja, enfilo per costat del càmping per la pista forestal d'Osséja, unes sigues sagues amb deixen al replà de la Serra, aquí deixo la pista forestal i a lesquerre el camí em du al Puig i a Vallcebollere.
A la font aprofito per fer menjar un entrepá i un trago d'aigua. Ara es la pista forestal de Vallcebollera que en llargues llaçades amb pujen a la capella de Sant Bernabeu. Quan he deixat enrrere la capella unes igues sagues amunt, a la dreta segueixo el cami cap a l'Orri Vell, jasse del Pau. Aqui no es pot circular amb vehicles, al bosc de Coma Llampi, amb trobo un quants voletaires, que busquen el preuat cep. Finalment al coll de Pradelles, 1935 m.
Comença la baixada pel bosc de l'Orri del Andreu i el Bosc de Palau. Soc a la pista forestal de Palau, alguns cotxes parats bora el camí, a l'Orri del Andreu, estan prepant el dinar, segueixo a bon ritme sempre avall fins a Palau.
Ara queda el darrer esforç, de pujada segueixo Gr fins a Nahuja i d'aqui a Santa Llocaia.
Dades i traça a wikilok


Des de el meu iPad

Comentaris