Transpirinenca 2011. Hecho Isaba 06 08 2011




Catakrac!!! La mala alimentació dels últims dos dies han passat factura i al matí, segur que ho heu sentit: trata de arrancarlo Carlos, trata de arrancarlo, i va i no arrancava, sort que el treball en equip i anar marxant poc a poc i els només 40 km de l'etapa han ajudat a arribar al final. Una bona dormida a la tarda i un bon entrecot a Navarra per sopar faran la feina. L'etapa la hem començat a Echo (Hecho), amb un bon repetxó per carretera fins a trobar un camí bastant dret, amb un sender de baixada plena de rocs impossible de ciclar, tot a peu, fins a Ansó.



La segona part de l'etapa ha estat millor, pujada fins el puerto de los Navarros, enmig de llamps i trons, però finalment ens lliurem de la pluja pels pèls.
L'alegria l'han donat els primers rovellons de la temporada que veiem, això si, no es poden collir tal com ens indiquen diferents cartells.




Em canviat als aires de l'atlantic i es fa notar, la baixada a Isaba ens deixa meravellats per la fageda per on passem. I a dormir a l'espera d'un bon entrecot.







Des de el meu iPad
Location:Isaba

Comentaris