Visca la Festa Major.

Font de les Tapies
Aquest Setembre als pobles de la contrada estan de Festa Major, diumenge Artés, aquest cap de Setmana Calders, el Proper Cardona i aixi cada població esdevé un bullir d activitat.
El Diumenge passat Artés feien la pedalada popular i a Calders ja començaven fet la Caminada. Avui aprofitant que tenia festa he intentat de seguir la que va ser la caminada de Calders.
He sortit de Cabrianes, ( El pont) i ja he començat a seguir el corriol del Galobar seguint cap el Canadell,  fins Calders. La brigada esta fent dissabte i estan engalanant els carrers per l'esdeveniment que comença aquesta nit. A la plaça ja tenen l'escenari posat, tot es a punt.
Barraca prop de Calders
Surto seguint les senyals de diumenge, encara son visibles. Segueixo un corriol poc fresat, paso prop de Sant Amanç, i gaire be pel bell mig de la riera de l'Om  arribo fins a Busanya. De baixada ara el corriuol amb porta a la Ruca (Urbisol). Torno pujar cap a Vilarmau i Calders.  La tornada es seguint el PR, però avui a la font de les Tapies he baixat fins la font per tal de fer traguet i refrescar-me, també tenia ganes de veure l'indret desprès d'uns anys de no anar-hi. Realment es un dels paratges que val la pena  de la comarca i  encara mes ara que fa aquestes calors. La baixada es complicada a peu, doncs amb bici... Després de les fotos i refrescar-me torno a pujar i pel costat del mas de les Tapies i ja de baixada arribo novament a Cabrianes.

Traça a Wikiloc

Comentaris