Al tran-tran cap a Navarcles


Cementiri Indi al Bages.



Sembla que els darreres anys, per aquestes dates, hi ha una mala astrugància. Dons desprès de la sortida de diumenge amb el company Prudenci, al arribar a cassa vaig començar de sentir-me malament i el dilluns un fort Gripal m'ha fet quedar al llit durant aquest primers dies del pont, impedint-me de dur a terme altres activitats ciclo turístiques que amb ballaven pel cap.




Tan se val, avui afortunadament he pogut reprendre l'activitat a ritme de tran-tran amb els companys, Elies, Ramon, Miquel, Salva, Adolf i el que escriu. Sortida a primera hora el termòmetre ha començat a baixar i ja marca els 0º, l'hivern sembla que es aquí. 


La canalla

El recorregut a primera hora es tranquil seguint el Llobregat, fins les Generes i finalment el cementiri del Indi del Bages tan sols algun que altre comentari pel fred.
A Navarcles anem a Can Muntaner . El bar es ple a vesar de gent que esta esmorzant. Esmorzar com deu mana i la sobre taula, amb algun que altre xistecillu, esdevé llarga i entretinguda. 

Esmorzant a Can Muntaner

Finalment quan algú ha dit que àuria de ser a cassa a la 1 hem aixecat el campament altre cop al tran-tran retornem a Manresa
Dades i Traça.


Comentaris