Entre Manresa i el Delta del Ebre. 3. Tivissa Horta de Sant Joan.

Riu Ebre (Mora d'Ebre)
Dimarts dia 3. Tivissa Horta de Sant Joan.
Sembla que l estiu del diumenge ha quedat enrere i les prediccions del dia son de força mal temps. No faig cas i a les 9 començo el recorregut el dia.
Torno a desfer els últims quilometres d'ahir fins trobar fins a Serra d'Almos una pista amb porta, sempre baixant, fins Mora la Nova. L'Ebre, Mora d'Ebre, Miravet am el seu Castell acim del turo i el darrer pas de barca del Ebre. La pista amb una sua pujada amb deixa a Pinell de Brai. Bons records de la sortida de Sant Josep de 2009.

Maleco dels anys 70
Segueixo per l antiga N de Gandesa a Tortosa, ara convertida en ruta cicloturista 100 x 100  tan sols jo i els que van a L'estació de Pinell del Brai per tal e seguir la Via Verda. Passat Prat de Compte i arribo al darrer poble abans d'Aragó,  Arnés. Ja fa uns quilometres que m'acompanya el majestuós decorat de la serralada dels Ports. Dissortadament el temps, vaig esquivant la pluja no amb deixa gaudir del entorn. Darrers quilometres a tot drap per tal de no mullar-me fins l'Alberg dels Olivers a Horta de Sant Joan. Acabo de dutxar  no para de ploure, m'he escapat pels pels. El tom pel poble queda per una millor ocasió. Dedico aquestes hores a llegar algun que altre diari que trobo al alberg. Desprès de Sopar el Barça Milan anima la vetllada.

Comentaris