El blat a punt de segar.

Camp de blat a punt de segar. Prop de Prades.
Avui desprès de 10 dies de parada tècnica tocava retrobar sensacions dalt de la bici . La opció avui, anar amb l'Elies que feia dies que no ens veien. El Miquel que desprès de mesos de no tocar-la s'ha animat a acompanyar-nos fins l' esmorzar. I també el Salva incombustible sempre amb el to de bon humor que el caracteritza.
Sortida direcció Moli de Boixeda, Fonollosa, Aguilar, Calaf i Castellfollit de Riubregós. Parada al forn esmorzar, s'han unit la Montse i el Xema. Una bona gresca i un bon esmorzar ens anima a Tornar-hi.
Quan pujàvem ca Enfesta s'ha proposat pujar Castelltallat per la Molsosa i Prades, com que cap dels que anàvem ho havia fet mai la proposta ha estat aprovada. La pujada fins Prades es de les que fa suar i avui mes encara. Travessat Prades, un tram de carretera ens mal estat ens apropa cal Prat Barrina i ja la darrera pujada del dia fins Castelltallat.
L'entorn ha deixat el verd que fins fa pocs dies ens ha acompanyat in s'ha tornat groc, el color blat a punt de segar. Ens pocs dies un brogir dels pagesos amb les maquines recollint el preuat tresor.

Comentaris