Manresa Vista Pirineus.



Avui amb el Josep, hem iniciat una nova excursió amb bici muntanya.
A les vuit del matí hem sortit del lloc habitual.  Ens hem dirigit cap al parc de L'agulla i a continuació cap a la discoteca Memphis allí hem deixat enrere carreteres i polígons ens hem endinsat en el bosc per tranquils Camins.
Hem creuat Llobregat pel pont de Cabrianes i el camí que surt a la dreta ens ha portat cap a la masia les tàpies. Continuem per una estreta sendera fins a prop del forn de la calç  i seguim fins a la Torre Cabota.
Aqui ens hem dirigit pel camí direcció a Artés  poc després de baixar  ens hem donat mitja volta per pujar novament fins a la urbanització de vista Pirineus on ens hem parat a desdejunar.


Després D'un sensacional desdejuni hem agafat les nostres muntures i ens anem cap a la Guàrdia per seguir una sendera que baixa paral·lel a la carretera fins a arribar al poble de Navarcles per la zona del llac.
Després de creuar Navarcles hem sortit pel pont Nou cap  a Sant Fruitos. Els últims esforços ens han portat novament al nostre punt de sortida.
El recorregut discorre principalment per bones pistes i en un 60% per senderes de bon Ciclar, no fa falta excessives tècniques per poder realitzar-ho sense dificultat.
Espero que gaudiu d'aquesta sensacional excursió pels voltants de Manresa.

Dades i track a wikiloc.


Comentaris