Una pedalada de primers de segle.



Petit resum que guardave al meu arxiu 


Aquets dies que un gaudeix de vacances, aprofito per ordenar vells arxius,  avui m’he trobat el de la primera pedalada d’Artes que vaig participar a primers de  segle.
Va  ser l’any 2001 quan amb els companys de les hores varem participar a la pedalada popular d’Artés. Com es pot veure a la crònica la  sortida era popular de debò, sense cronometre, sense preses, amb distancies al abast de gaire be tothom, de 23 o be 33 Km, l'hora sortida era a 2/4 de 10, podíem gaudir un xic mes de dormir el diumenge de la pedalada, a i encara quedava temps de parar-nos a fer un esmorzar a base de botifarra.
Tan se val bons records.

La crònica dels amics de la Cursa.



XI Pedalada MTB Artes 2001
            2 desembre 2001 
 A un quart i mig de 10 del matí es va donar la sortida a l’onzena pedalada mtb d’Artés. Un total de 150 participants van recórrer els 23 i 33 km marcats per aquesta edició. El recorregut  sortia  pel carrer Raval en direcció al camí de la Vall, la Ponsa , el Mas, camí de les planes, Riusec i Casanova. Al costat del pont de l’eix es trobava l’esmorzar; l’entrepà de botifarra com és habitual. Després es dirigien cap a Horta i encaraven la pujada uns cap a Fussimanya i els altres cap a Guardiola-Sant Martí per retrobar-se sota Fussimanya amb el recorregut curt,tornar a travessar l’eix i pujar la Serreta abans d’arribar a Artés. El temps no va acompanyar del tot ,doncs la boira va ser present durant tot el matí sense deixar apreciar el paisatge més enllà  d’un centenar de metres.



Pel que fa a les fotos aleshores i havia el “retratista oficial” i no en queda cap mostra dons la wew sembla que han tancat. Tan sols el traç que havia guardat en antics arxius.
Podeu veure’l  a Wikiloc.


També he trobat aquest sensacional vídeo de l’època Clica

Comentaris