9ª Setmana Europea de Cycloturisme a Yverdon les Bains del 9 al 14 Juliol 2013




El ciclisme és una activitat esportiva de lleure, exigent per a aquells que ho desitgin, però accessible a tothom al seu propi ritme i sabor, sigui quina sigui la seva edat, la disponibilitat i qualitat dels equips.

La Setmana Europea de la bicicleta està prevista cada any en un dels països afiliats a la Unió Europea de Ciclisme (UECT) i l'Aliança Internacional de Turisme (AIT) reunió. Està organitzat per una organització local ubicat a la ciutat d'acollida, és a dir, la ciutat termal de Yverdon-les-Bains per aquesta novena edició.

Aquestes reunions tenen el propòsit de permetre als ciutadans d'Europa per reunir-se i celebrar la seva passió compartida per, gaudir de les especialitats regionals del país d'acollida, en l'espai i en una setmana multicultural.

Programes per al ciclisme són una major turisme, cuina, excursions opcionals i actes festius.

Recorreguts:

Entre el Jura i el llac, aquesta ruta condueix al descobriment de les vinyes Bonvillars i Neuchâtel. El llaç gran ofereix excel · lents vistes dels Alps des de Sainte-Croix, la capital mundial de les caixes de música i autòmats, i un viatge a la terra d'absenta a la Vall de Travers.

Aquest camí condueix a la ciutat romana de Avenches per descobrir la campanya Broye i encantadors pobles medievals. Al seu retorn, va seguir el Cariçaie reserva natural del llac més gran de Gran a Suïssa des Yvonand i les seves platges de sorra.

Caminar a través de la Plaine de l'Orbe i els turons Jura se'ls dóna l'oportunitat de descobrir, entre els llogarets de vi i pobles amb encant, mosaics romans a Orbe, queda la vila més gran al nord dels Alps i la ciutat Romainmôtier monàstica medieval i la seva abadia romànica construïda al segle desè.

En un llac a un altre, aquesta ruta permet la contemplació de variats paisatges, la població rural, la vinya, el llac i el Jura. Això condueix a les vinyes de la Côte i vistes panoràmiques del llac de Ginebra i els Alps.


Per muntanyes i valls, a través de la zona rural de Gros de Vaud, el curs finalment es va unir a les vinyes de Lavaux. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquesta vinya és un dels més impressionants del món, amb els seus 400 km de murs i 10.000 terrasses construïdes al llarg de 40 nivells. Aquest espectacular paisatge es pot contemplar des del mirador del Mont Pelerin.

Les Fotos del dia a dia.

Comentaris