Pels corriols de l'Artesenca 2013

El Pep, gaudin dels corriols del'Artesenca 2013
Aprofitem les vacances de Nadal per fer un recorregut per les rodalies d'Artés am el Josep. Gaire be feia un any que no feia recorreguts trialera i a estat difícil d'agafar el ritme, però finalment, malgrat el fred, ens en em sortit prou be.

Descripció del recorregut:
L'Agustí 
Manresa, carril bici, Parc de l'Agulla, sèquia, Sant Iscle, Mas de les Oliveres, bosc d'Olzinelles, pont de Cabrianes,Serrat del Galobard, Les Tapies.

Pedalada Artés 2013 Corriols, Serrat de Can vila, bosdel Mont-ros, Granja Pujades, Font Querós, Font Careta, camí ral de calders, Vista Pirineus. Els dilluns tenca el restaurant. Deixem la pedalada per anara a Artés a esmorzar.

De collita pròpia. Serrat de Torrecabota, Torrecabota, La Paloma, Artés. Parada i Fonda.

Tornem a seguir els corriols de la pedalada combinat amb altres trams. Travessem el torrent del mig,
Can Vila, corriol del pla de Can Vila, Sant Hilari Vell, torrent de Les Torres, Camí Ral, el Canet, El Pujol, L'Oliva, la Gavarrersa. Aiguabarreig Gavarresa i Llobregat.

Al Gual del Llobregat, ens hem rentat els peus amb aigua ben fresca. Ara ja tot pla i avall. La Corbatera, fabrica del Pont de Cabrianes, el Pla del Mas, Sant Jaume d'Olzinelles. Polígon de la Carretera de Berga, el coll de l'Om i seguim novament la sèquia fins al punt de sortida.

Sortida assequible però oper seguir els corriols de l'Artesenca 2013 caldrà proveir-nos d'un Traç don es força perdedor. Avui amb la gebrada les pedres calcaries de la serra de Torrecabota estaven mol lliscoses i calia fer una especial atenció. El gual del Llobregat cal estar atents si no pots ficar-te de peus al aigua com a estat el nostre cas.

Podem menjar tan a Vista Pirineu com Artés, algun establiment.

Recorregut entretingut i assequible, força llarg.

El recorregut.



Comentaris