Primavera 2014. Dia 6. Morella, Peñiscola, Sant Carles de la Ràpita. 5 06 2014.

A la platja de Peñiscola
Primavera 2014.

Dia 6. Morella, Peñiscola, Sant Carles de la Ràpita. 5 06 2014.

Avui el recorregut transita per:
Morella, Puerto de Torre Miró, Castell de Cabras, Boixar, Convento de Benifassà, Pantá d'Ulldecona, La Sénia, El Castell, SAnt Jordi, Calig, Benicarló, Peñiscola, Benicarló, Vinaroz, Les Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita.

Acueducte sortin de Morella
Com cada matí, llevar se, alforja, esmorzar, pedalar.
Avui a 2/ 4 de nou començo a pedalar. La cra. N. Amb només 6 Km. arribo al punt més alt del dia i el darrer port de zona. Port de Torre Miró. Ara una carretera dolenta, pitjor que un mal camí, tots bonys i forats, són 23 km que no acaben, pujar, baixar, esquivar forats, uffff. 

Ballestar
Castell de Cabres i segueixo cap a Boixar, a cruïlla de Fredes estic temptat, per anar-hi i seguir cap a Caro però ho deixo per un altre ocasió, La volta als Ports de Beseit, vaig baixant, Ballestar, i el convent de Benifassà. El paisatge es Alpí i som a 30 km del mas

Font a Boixar
Pantà d'Ulldecona, per fi la carretera és de bon fer, segueixo vora el riu. La Sénia. Parada i fonda, queda una tarda llarga per davant.
Pantá Ulldecona
La zona és plena d’olivers i garrofers, travesso pobles seguint carreteres secundàries, Castell, Sant Rafael del Riu, Sant Jordi, Càlig, Benicarló.
Benicarlo
Segueixo vora el mar fins a Peñíscola. Faig un tom per la zona del castell, ja amb força turisme. MItja volta.

Peñiscola des de la platja.
Per vora el mar travesso novament Benicarló, Vinaròs. Al limit de província, al riu Cénia, deixo la vora de la mar per anar a trobar la N 340. Encara que hi ha molt transit, l'ample voral fa que pugui transitar molt bé. Les cases d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.
Sant Carles de la Ràpita
Avui és un dia de transició, amb forts contrastos, de la muntanya al mar, de la tranquil·litat al bullici, de fer pujades a fer pla.

Arribo a l'hotel "la Ràpita". Ple a vessar d’estudiants que fan l’excursió de fi de curs. Jo a la dutxa i sopar, ja que el dia no dóna per mes.

Demà m’espera el delta de l'Ebre.

Comentaris