Primavera 2014. Dia 8. Ametlla de Mar a Santes Creus. 07 06 21014

Santes Creus
Primavera 2014.

Dia 8. Ametlla de Mar a Santes Creus. 07 06 21014

Avui el recorregut transita per:
L’Ametlla de Mar, coll de Balaguer, punta de Cala Bea, L’Hospitalet de l’Infant, Miami Platja, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Reus, Pobla de Mafumet, Perafort, la Secuita, l’Argilaga, Renau, Vilabella, Bràfim, Vila-rodona, Aiguamúrcia, Santes Creus.
N 340-a
Després del viscut ahir es fa difícil tornar a pedalar. Surto d'hora per no tenir tanta calor. Vaig a buscar l’antiga N 340 a què ve del Perelló. La carretera es molt bona amb continus tobogans. De moment és entre boscos de pins a l’ombra. Trobo la N 340. Ara sóc a les centrals nuclears de Vandellòs, coll de Balaguer, al km 1126 és que vàrem estar el passat 11 de Setembre amb la gent d’Artés, bon record. Arribo a l’Hospitalet de l'Infant per cala d’Oques. Travesso de punta a punta per la Via Augusta.
Cultius de secà
Ara Miami Platja, Mont-roig badia. Aturada per revisar els mapes, decideixo deixar la costa i no entrar a Cambrils ni Salou. Seguiré per l’interior, Mont-roig, Montbrió, Riudoms i Reus. El dia es fa dur per la calor, sembla que ja ha arribat l’estiu.
Prop del Penedés
Vaig direcció al Morell, prop de la refineria de Tarragona. Deixo enrere l’entorn metropolità de Tarragona La Secuita, Renau, Vilabella, Bràfim, Vila-rodona i Santes Creus.

Entrada Monestir Santes Creus
Claustre Santes Creus

Santes Creus
Santes Creus allotjament a l'Hostal Grau. Després d'una curta migdiada avui toca visita turística al monestir de Santes Creus.


Aquest monestir forma part de la ruta del Cister,

Les dades i traç a Wikiloc. Clica

Comentaris