Primavera 2014 Dia 9. Santes Creus, Monestir de Montserrat, Manresa. 08 06 201

Santes Creus
Primavera 2014

Dia 9. Santes Creus, Monestir de Montserrat, Manresa. 08 06 2014

Avui el recorregut transita per: Santes Creus, les Pobles, L’Arboçar, Els Ranxos de Bonany, Pontons, Torrelles de Foix, Sant Marí Sarroca, Guardiola de Font-rubí, les Casetes d’en Raspall, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere Sacarrera, Capellades, la Pobla de Claramunt, Castellolí, Coll del Bruc, coll de Can Maçana, Monestir de Montserrat, Coll de Can Maçana, el Calvet, Salelles, Manresa.
El Penedés
Torna la normalitat, llevar se, muntar l’alforja, esmorzar i pedalar. Avui he esmorzat a les 8, la prova d’ahir no va ser gaire bona i torno a sortir un cop esmorzat.
Començo a pujar direcció al Penedes per Pontons. La carretera és tranquil·la, algun ciclista i alguna moto, Les Pobles, Els Ranxos de Bonany, i ja sóc al Coll de la Torre. Uns quants tobogans i fins a Pontons. Aquí coincideixo amb forces colles de ciclistes que s'han aturat a fer el most.
Carretra cap a Pontons.
Començo a baixar cap Torrelles de Foix i a la benzinera de San Marí Sarroca, m'he aturat per tal d’emplenar el bidó d’aquàrius. Un cop agafo la carretera BV-2151, coincideixo amb una cursa que va en la mateixa direcció. De Guardiola de Font-Rubí cap a Santa M. de Bellver i Les casetes del Raspall.
Font a les Pobles
La via servei de l'Eix diagonal, en un parell de quilòmetres, la cruïlla a Sant Quintí de Mediona. Sembla que els diumenges tenen mercat. La carretera va pujant fins Sant Pere Sacarrera. Abans de Capellades, un dels motoristes que m’havien passat feia poc, una topada amb un cotxe i un es a terra ferit. Segueixo ja que no puc pas fer res.
Santa Maria
Creu Capellades i algunes urbanitzacions, la pobla de Claramunt. Reomplo bidons barrejant l’aigua amb acuarius que he comprat. Els plans d’ Arnau i la N-II. Vaig cap a Castellolí i comença la pujada al coll del Bruc per l’antiga N. Del coll del Bruc a Can Massana. És l’hora de dinar, penso d’anar cap a Manresa, però no, vaig cap al monestir.
Montserrat prop del coll del Bruc
M’he quedat parat de veure la quantitat de gent que un diumenge a la tarda, visita Montserrat. Una visita i foto a la plaça del Monestir, aprofito per fer un kit cat i gaudir del sempre fantàstic entorn.
A la plaça del Monestir de Montserrat.
Reprenc el camí novament cap al coll de Can Maçana i ja tot de baixada fins al Calvet, Salelles i Manresa

Dades i recorregut a Wikiloc. Clica

Comentaris