Camí Catala per St Joan de la Penya. 5 Maig. Monreal- Puente la Reina- Viana

Monument al pelegri. Puente la Reina
5 de Maig. Monreal Puente la Reina Gares. Fi del camí Aragones,.

Una nit distreta, un roncan i una pelegrina que mo parava de donar voltes al llit amb els corresponents grinyols. Sembla que alguna cosa no ha anat be i tinc malestar genera i diarrea, veurem que pasa. Segueixo l'itinerari previst. Puente La Reina. Parada fotografica de reglament. Despedeixo el Camí Aragones i començo el camí Frances el mes famos i tambe el mes transitat.

Puente la Reina
Camí Frances de Puente la Reina Gares a Santiago de Compostela

5 Maig Puente la Reina Gares, Estella, Torres del Rio, Viana.

A puente la reina Gares començo el cami Frances. 
Faig un tom per segellar la crdencia i començo el cami. Sortint de Puente la Reina la pujada es fa eterna. 
Estella, al alberg estic cansat i penso que potser seria millor deixar ho aqui. Encara no es mig dia, Segueixo. A los Arcos m aturo a dinar.  Miro els establimets hostal a la vora dons desestimo seguir al alberg. Torno a pedalar direccio de Logronyo. La carretera esveve força ferragosa, entre el meu malestar i la calor els prop de 20 Km a Viana es fan durillos. Si ho se no hi arribo, un cp ets al mig del merder toca seguir. 

Viana
Viana. Avui dormire a un hostal per un preu moderat, gaudeixo de bany, wifi, tv. Torna la civilitzacio. Faig un tom i cerco un establiment comercial per comprar. Un sopar lleuger a base d'arros, i un bon repos faran que demá pugui rependre la sortida amb Forces reexides.


Dades del dia. Pedalant  6 h 27 m. Distancia 87 km. Ascens 1.100 m


Comentaris