ALBI SF 2015


Albi

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE DIFERENTS CIRCUITS VIARIS
Durant la setmana els albigesos, els ciclistes tindran cada dia una selecció de quatre o cinc circuits de 40 a 150 km. 
Aquestes rutes dibuixen un "margarida" de i al voltant d'Albi. Ells són a la carta, depenent de la forma, l'enveja i les oportunitats per a tothom. 
En una orientació diària diferent, evocant un "pètal" de la margarida, s'oferirà als participants, que es descobreix, en una setmana , tot el departament de Tarn (veure pètals de colors al mapa). 
Per apreciar plenament la nostra regió, anem a suggerir, també, un petit desviament en els departaments veïns: Avairon, Tarn-et-Garonne, el Aude i Hérault.


# COM MÉS LA SETMANA FEDERAL ALBIGESA

Totes les rutes "diaris" surten i arriben a la ciutat federal ubicat a Exposició Albi Centre. 
Poseu un sol on s'agrupen tots els elements de la Federal  Setmana: FFCT permanentment, càmping, expositors, càtering, etc. ... 
Amb un emplaçament ideal: als afores d'Albi (connectat per autopista de Tolosa en colors pastís a través de Rodés), a menys de tres quilòmetres del centre històric (catedral i museus) i prop d'una zona comercial, es limita necessàriament la seva 
viatges ..

# ELS DIVERSOS CIRCUITS "PÈTAL"

- Dimarts, 2 d'agost: País miner i Ségala Tarn Carmaux.. 
- Dilluns 3 d'agost: La Cucanya.
- Dimarts 4 d'agost: Rosa all, Castres i Sidobre.
- Dimecres 5 d'agost: Bastide País i Grésigne.
- Dijous 6 d'agost: Picnic al lloc Cap Découverte.
- Divendres 7 agost: País Gaillac vinyes i maó vermell.
- Dissabte 8 agost: La vall del Tarn i Highlands Oc.

A més, tres circuits permanents seran proposats: 
1 - "El circuit de Mazamet i Negre Mountain" de Mazamet al Pic de Nore a través de les Muntanyes Negres vostè descobrirà la part superior de la part superior, en 1211 m, el departament . veí de l'Aude 2 - "El circuit de Lacaune" li permetrà refrescar al voltant dels llacs i Raviège Laouzas, i pujar, per als valents, el més destacat Tarn: Pic Montalet (1.259 m). Aquesta és una oportunitat per fer una incursió ràpida en el departament d'Erau. 3 - "El Verd Way" també anomenada "Ruta dels drets humans" no és un circuit, però una pista de sorra 44 km de llarg i 3 m d'ample que uneix el Albi vil i Castres. 


El dimecres 1 recorregut va canviar de la de la "Bastide País" el portarà a departaments veïns del Tarn-et-Garonne i Aveyron.




Feu clic al mapa per ampliar (actualitzat 19 desembre 2014).
Per a més informació, visiti les diferents pestanyes diàriament.


# PUNTS CONVIVÈNCIA AL LLARG DELS CIRCUITS

A cada pètal, pel que cada dia, tres ciutats assistiran a la recepció, animació i restauració:

Diumenge: Valdariás, Monestiés i Tanus
Dilluns: Graulhet i Lavaur Puylaurens
Dimarts: Réalmont Lautrec i Castres
Dimecres: Cordes, Castelnau de Montmiral i Bruniquel
Dijous: Picnic a Cap'Découverte.
Divendres: Gaillac, Lisle sur Tarn i Saint Sulpice
Divendres: Ambialet, Alban i Sant Pierre de Trivisy
.

# TOPOGRAFIA DEL DEPARTAMENT DE TARN

El departament es troba en la forma d'un amfiteatre obert cap a l'oest. L'altitud varia de 95 m. Saint-Sulpice-la-Pointe a 1.267 m Puech de Montgrand (Montalet següent) en Lacaune. El centre del departament és muntanyenc.

Albi està situat a la vall del Tarn, prop de les vinyes de Gaillac, Cordes de la plataforma i el bosc de Grésigne a una altitud mitjana de 170 m. 
A l'oest es troba la plana on flueix tranquil·lament Tarn. Nord d'Albi és un prestatge: Ségala. A l'est, els primers cops baixes formen els contraforts de les Causses. Sud-est, alguns sota la muntanya, arribant a 1.300 m, formen una barrera. Lacaune Muntanya Sidobre. Cap al sud, el massís de la Muntanya Negre s'eleva a 1.211 m al Pic de Nore.

Amb una geografia tals podem oferir una gamma de perfils: la plana Gaillac i la vall del Tarn amb fortes pendents del Pic del Nore i Montalet passen a través dels circuits muntanyoses de Ségala o Cocagne (no subestimar) ... 
Vostè per tant triar entre clar pla amb recorreguts de baixa i mitjana altitud de muntanya amb un resultat més desigual. Hi haurà alguna cosa per a tothom: per a les famílies i per als esports per a principiants i fornit a la contemplativa i les empassa de quilòmetres.

Vostè tria el sistema correcte d'acord a les seves possibilitats.




# "EL TARN AMB BICICLETA"



Al llarg dels circuits de la setmana Federal 2015, és possible que es sorprengui en descobrir moltes interseccions dels panells: "El Tarn Bike" que indica les direccions i tenint codis C1 a C21. No s'equivoquin, no es tracta de la ruta de la setmana federal, sinó un conjunt de circuits permanents naveguen pel departament de carreteres. El Patronat de Turisme és el responsable d'aquest projecte i va ser finançat pel Consell General del Tarn. 
La ruta de la Setmana Federal dibuixar en aquesta xarxa. 
Hi ha vint-i "camins" circuit Fàcil experiència (de 22 quilòmetres a 155 km) més de cinc fulls "rutes de ciclisme" i dos "vies verdes". És possible comprar tots aquests registres en CDT i els diferents departaments Oficina de Turisme (al preu de € 
2) ..

# EL PROVÍNCIES PATENT FRANCESA (GMP)

Aquesta patent per descobrir les províncies franceses a través de sis llocs característics del departament. La part Tarn de la província de Llenguadoc (amb l'Aude, Gard, Ardèche, Haute Loire i Lozère). 
Els sis llocs són tarnais:. Ambialet, Cordes, Lacaune Lacrouzette, Pampelonne i Puylaurens 
Són tot en una ruta del circuit de la Setmana Federal.


# ELS POBLES MÉS BONICS DE FRANÇA

Al Tarn, quatre llogarets tenen l'etiqueta "pobles més bells de França", aquests són :. Castelnau-de-Montmiral, Lautrec, Monestiés i Puycelsi 
Òbviament, vostè pot descobrir i gaudir en tota la seva setmana Albigeoise perquè tenim la . inclòs en els itineraris 
per espatllar a vostè, hem afegit altres dos: Bruniquel en Tarn-et-Garonne i per la ràpida, Najac en Avairon.


Per obtenir més informació sobre Assenyala Inici l, en llocs web de GMP i els pobles més bonics de França veure el detall dels pètals en les fitxes diàries. Pàgina Actualitzat: gener de 2015. Crèdits: jean Esparre pedra vincent. Cauquil Infografia (mapes): Jacques Puech, vincent Cauquil.

Tota l’informavio de la 77 Setmana federal de cicloturisme a l’ellaç: 

Comentaris