Pirinexus 2016 dia 3. L'Escala Girona. 22 Juny 2016

Record a la gent del camp i del mar Palamos
Dia 3, L'Escala VV Tren Petit, Palamós, VV Carrilet II Girona.


Castell dels comptes d'Empuries Bellcaire d'Emporda
Encara que la guia de Pirinexus segueix camins engravats, jo faig cap fins a Albons i d'aquí cap a Bellcaire per la carretera amb poc trànsit. A Bellcaire faig un tom pel Castell dels comtes d'Empúries. Continuo fins a Ullà. Torno a la Grava, el camí transcorre seguint el riu Ter. Torroella paso d'esquitllada. El recorregut segueix prop del riu Daró prop de poblacions amb encant turístic com Palau Sator, Peratallada, Pals. Entrem a zona de camins en mig de alzinés som al peu de les Gavarres el camí ens apropa a Palafrugell,


VV del tren petit. Prop de Castell.
Deixo enrere la població seguint la V V del tren petit. Arribo a Palamós un excel·lent carril bici du sobre el port amb unes fantàstiques vistes. Baixo cap a la zona del passeig marítim i segueixo entre els vianants fins Sant Antoni de Calonge. Parada per fer la foto a la millor vista de la Costa Brava, segueixo pel passeig marítim fins a la platja de Torre Valentia. La Guia pirinexus diu que aquí cal seguir el camí de ronda o bé per la Cr. C 253, són 3 Km fins a Platja D'Aro. No arribo a Sant Feliu, la propera m'arribare al Tinglado de S Feliu per coneixer el Km 0 de les VV de Giron. Per diferents carrers segueixo paral·lel al mar fins a trobar el Ridaura. El segueixo i prop de la zona esportiva trobo la VV de Carrilet II.


El millor record familiar. Platja de St Antoni de Calonge
No calen gaires comentaris de la Via del Carrilet, passat Castell d'Aro la VV s'endinsa al paisatge Gavarrervc, al costat de la via podem veure els boscos d'alzina surera. Arribem a Llagostera. Ara la via és planera i ens endinsem a la Selva. La plana ens ofereix espectaculars vistes cap al Pirineu. Cassà de la Selva, Llambilles, Quart i finalment Girona. 

Girona Més
El dia ha estat amb altes temperatures, per sobre dels 32° pel que he decidit fer cap directe a Girona, a fer una dutxa i recuperar de l'esforç per dema poder tornar-hi.
La traça.

Powered by Wikiloc

Comentaris