Translate

dimarts, 29 de novembre de 2016

Marxa Marakech 2016. Etapa 8. Úbeda/ Jaén 15 10 2016Camí de Jaén

Etapa 8. Úbeda/ Jaén 15 10 2016 

             Repos a Jaén 16 10 2016

Distancia 70,5 km
Ascens acumulat. 860 m+
Temps en moviment 7 h, 22 m

Descripció del recorregut. Transitem per carril bici fins a Baeza i seguim per bones carreteres per Garciez, Jimena, Mancha Real i finalment Jaén.Si cap aquí si cap allà.
Com cada matí ales 9 comencem el nostre periple. Queda enrere la monumental Úbeda per carril bici, nou de trinca i tot planejant ens apropa a Baeza. Seguim ara de baixada fins a tornar a travessar el riu Guadalquivir, al km 23. Ara ja sempre pujada, suau. A ritme cicloturista ens permet gaudir de l'entorn, a la província de Jaén, com no podia ser d'altre, les oliveres que emplenen tot el que abasta la vista. Seguim pujant, passem prop de Garciez i finalment arribem a Mancha Real.


El Juan ( El de la Dahon) i el Pedro, a Mancha Real companys de l'aventura.
Mancha Real, aprofito per fer un baldeig a la bici, doncs està de porqueria fins el capdamunt, després dels tres dies de pluja que ens han acompanyat. També fem un most a l'estació dels busos.


Catedral de Jaen
Reprenem tot seguit el camí per tal d'anar cap a Jaén.

En arribar a Jaén, podem gaudir de la feria que estan visquin aquests dies. Nosaltres fem cap a l'alberg "Inturjoven & Spa Jaen" on estarem les dues properes nits.Feria de Jaén
Repòs a Jaén. 16 10 2016.

Feria de San Lucas. Aprofitem per fer turisme per aquesta capital Andalusa.

Tambe podeu seguir les croniques de la marxa a Marrakech als blocs:
 "el de la Dahon" I al de AMA Bloc Marcha a Marrakech.

Dades del recorregut:Powered by Wikiloc