Translate

dilluns, 28 de novembre de 2016

Marxa Marrakech 2016.Etapa.7. Cazorla/ Úbeda 14 10 2016

Oficis tradicionals Taller d'espartes.
Etapa.7. Cazorla/ Úbeda 14 10 2016

Distancia 51,7 km
Ascens acumulat. 760 m+
Temps en moviment 4 h, 50 m

Avui també s'ha canviat el recorregut previst per la gran quantitat de fang. Serà més curt i sempre per carretera.Descripció del recorregut seguim per carretera fins a creuar Peal del Becerro. Fins a Ubeda per bona carrera i amb poc trànsit.


Olivers i més olivers
A les nou del matí de de vant del pavelló poliesportiu d'Cazorla celebrem el aniversari d'un company i comencem el recorregut.
Una curta pujada i de baixada fins Peal del Becerro. Un tom per la vila i un cafè ens permet reprendre el camí. Ens trobem un llogaret anomenat Hornos, seguim prop del riu Jandulilla i fins a travessar el riu Guadalquivir, el punt més baix. Ara comencem a pujar i amb algun que altre repetjó. L'arribada a Ubeda, l'altímetre marca un 17% de pendent, és per això dels cerros d'Ubeda.


Ubeda. Plaça Ajuntament, Vazquez de Molina

Cerco el meu allotjament avui a la pension S MIguel. Un cop dutxat faig un tom per la població que gaudeix d'importants palaus i esglésies monumentals, ben restaurats i mantinguts.
Abans de sopar tot el grup ens trobem a l'Ajuntament d'Ubeda per tal de dur a terme un acte reivindicatiu a favor de la llei del canvi climàtic.


Cerco un restaurant per sopar i tot seguit a dormir.

Dades 

Powered by Wikiloc