Marxa a Marrakech. Etapa 19. Rabat- El Gara 31 10 2016

Devant la Kaïma d el Gara
Etapa 19. Rabat- El Gara 31 10 2016
distancia: 113,4  km
Ascens acumulat. 755 m+
Temps en moviment 6 h 53 m
Tems: 8 h 22 m.

Avui transitem per: Marhoura, Bouznika, Bensliman, Olulad Yahai Louta, El Gara.


Porta de la muralla de Rabat.
L'organització ja ens havia informat que a causa de la gran quantitat de trànsit, per tal d'arribar uns dies abans a Marrakech no es passarà per la ciutat de Casablanca.


Relleu de la guardia al palau reial
Hora de sortida del "collegio Español de Rabat" a les 8, que són les 9. Deixem Rabat per la carretera que va marxant paral·lel a la costa. Deixem enrere el palau real, fortament custodiat per guàrdies del Rei. Creuem Marhoura i quan ariibem a uns 50 km de Casablanca, a Bouznika, agafem la carretera cap a l'interior que ens dura al Gara. La carretera esdevé totalment desèrtica, ni transit ni poblacions. Tan sols alguns repetjons que fan bufar de valent. Arribem al Gara que són les 2 de la tarda. Aprofito per fer un most i un te.


Transit de carros per tot Marhoura

La mesquita

Transports pesants
Aquí es viu una de les aventures de la marxa. Com que no disposem d'allotjaments, càmping, hotel, ... L'administració local va improvisar una Kaïma, i un sopar per tots els participants al pati de l’hospici.


Te devant la Khaïma

Cuscús casolá
Tampoc hi ha dutxes, el que ha fet que anéssim als banys àrabs "hamman", una experiència que val la pena de viure.


Tot a punt per dormir dins la Khaïmaa

Després un substanciós i suculent sopar de cuscús amb carn, cada un agafa el seu lloc a la haima i comença el concert nocturn de roncadors, tant se val, és el que escau quan 50 persones comparteixen dormitori, em recorda als barracons de la mili.
Dades del recorregut.



Powered by Wikiloc

Comentaris