Marxa a Marrakech 2016, Etapa 14. Tanger/ Asilah. 25 10 2016

Platja i camells bon reclam turistic.

Etapa 14. Tanger/ Asilah. 25 10 2016
distancia: 67,89 km
Ascens acumulat. 427 m+
Temps en moviment 4 h, 07 m
Tems: 10 h 6 m.

Avui transitem per Zona residencial de Tànger, Cap Espartel, Platja de Achakkar, gruta d'Hercules, Jebila, platja de Tànger, Zona Franca de Tànger, sables d'Or, Asilah.


Zona residencial de Tànger.
Sortim del col·legi Cervantes poc abans de les 9 del matí. Amb el company Juan anem al port a rebre a un amic, Alfonso, que farà el tram de Tanger a Marrakech.
Un cop retrobats, comencem la sortida del dia. Deixem Tànger per cap Espartel després d'una bona pujada. El principi del recorregut esdevé per una zona residencial a l'estil Europeu que res té a veure amb el que anem trobant al llarg del recorregut.


Platges desertiques al llarg del camí.
A la cova d'Hèrcules ens retrobem amo el grup. Reprenem el camí, ens acompanyen els motoristes de la guàrdia Reial.
Muralla Portuguesa d'Asilah
Creuem la zona franca de Tanger amb el corresponent enreno de coxes i camions i fins a trobar la N 1 que ha esdevingut via de s serveis de l'autopista. Són uns 30 km que destaquen per la monotonia, nomes trencada per les platges i els primers camells, exposats per fer la foto, fins a arribar a Asilah. Amb crida l'atenció la quantitat de deixalles que és troben al costat de la carretera.

pels carers d'Asilah

Asilah. Cerquem el Hostel Mia i ens dutxem i anem a fer una visita turística pel poble. També comprem queviures per tal de sopar al mateix hostel.


L'hora del te abamns de sopar.
Dades del recorregut:


Powered by Wikiloc

Comentaris