Eurovelo 1. Espanya. Etapa 10. Vejar Plasencia. 24 03 2017


Port de Vejar, Via de la Plata.
Etapa 10 Vejar Plasencia. 24 03 2017

El dia segueix fred, però sembla que esquivaré la pluja. Sortida de Vejar amb pujades fins a arribar a Puerto de Vejar. I ja a partir d'aquí tot planejant i amb baixada. Fins als darrers km amb pujada per arribar a Plasència.

Magestuosa surera.
Al llarg del camí, avui és, tot per carretera, tranquil i amb poques poblacions tan sols travesso Puerto de Vejar, Baños de Montemayor i finalment Villar de Plasència. Aquí faig una parada, a xerrar amb un pastor revolucionari que fa gaudir d'un bon rato. Segueixo, al llarg del matí, la pluja ha fet algun moment, acte de presència, he pogut continuar.

Aqueducte de plasencia
Quan escampava el temps, puc gaudir de bones vistes amb prats plens de ramats de vaques, braus i alzines sureres, algunes alzines ben majestuoses.

Plaça major
Plasència, m'allotjo a l'Alberg santa Anna, la noia que ho atén, molt amable i servicial, sols un petit problema fa molt de fred i no tenim calefacció. Estic acompanyat d'un català que fa la via de la Plata a peu, avui es el darrer dia fa mal temps i no vol seguir sol, demà va a veure la floració del Jerte i fins a Salamanca.

Ribera del Jerte
Jo, a mitja tarda, aprofito fer un tomb amb bici seguint el riu Jerte, aprofitant la floració de les cireres, però la zona de les cireres és a 30 km i desisteixo de la intenció.

Demà espero que el dia segueixi com avui, encara que no és bo i fa fred, al menys la pluja s'ha aguantat.



Powered by Wikiloc

Comentaris