Eurovelo 1. Espanya i Portugal. Primer dia amb tren. 13 03 2017




Tolouse Estacio de Tren
Eurovelo 1. Espanya. Viatge en tren a Irun.

A mi amb costa embalar la bici i enviar cap al punt on començar a pedalar, per això vaig amb tren amb bici inclosa. Anar amb la bici al tren amb dona dues avantatges, tranquil·litat d'anar amb la bici i sé que en tot moment és ben tractada i l'altre és que pel preu del meu bitllet, a vegades cal pagar un petit suplement, anem la bici jo i les alforges fins a destí.

Avui a primera, sóc a l'estació de Tour de Carol per tal d'agafar el tren que amb du Irun via Tolouse, Pau, Bayonne i Hendaye.

Després dels darrers dies estiuencs, el temps torna a la normalitat de final d'hivern. Només deixar enrere el tunel de Puymorens, comença de ploure i ja no para en tot el dia.

A Toulouse tenia gairebé 6 hores de parada que pensava gaudir fent un tomb per la ciutat, el temps plujós ho desaconsella. Quedo a l'estació a gaudir d'un bon llibre, "El monarca de l'as ombres de Javier Cercas.
Bicis al tren

Un entrepà i seguim amb tren cap a Pau, en arribar a Pau un problema endarrereix l'arribada, el tren de Baiona ens espera. Cinc minuts de retard i cap a Baiona.

Si a Toulouse plovia, al llarg del camí puc observar que en apropar-se al O també ha plogut de valent. Demà veurem com està la VV de Bidasoa.

Nou transbord fins a Hendaia i tot seguit amb bici per cercar l'alberg, sopar lleuger i a dormir. Demà cal ser matiner.

Comentaris