Eurovelo 8. Etapa 04. Sabinillas, Estepona, Marbella, Fuengirola, Torremolinos, Malaga. 20 03 2018.

Dunes de Cabopinto

Eurovelo 8. Etapa 04. Sabinillas, Estepona, Marbella, Fuengirola, Torremolinos, Malaga. 20 03 2018.

Avui sembla que serà un dia amb bon temps. A les 8 del matí ja sóc sobre la bicicleta doncs l'etapa es força llarga.

Deixo Sabinillas pels carrers vora la platja, la meva intenció és de no tocar la N 340 que aquestes hores del matí va amb força transit. Tobo que algun carrer és tallat i cal tornar enrere, com a la platja de la urbanització la Galera, però val la pena.

En arribar a Estepona ja desapareix la carretera i començo a seguir els carrils bici, la senda del litoral i els passejos marítims. Quan no és possible el recorregut torna trobar la N 340 però el camí transita per un corriol darrere de la protecció de l'autopista, per cert un xic estret per passar amb les alforges.

És un seguit d'urbanitzacions sense cap continuïtat prop de la platja, fins a arribar a San Pedro de Alcantara que segueix per Marbella. Aquí el passeig marítim es força ple de turistes.

A les dones d'Artola platja de Cabopinto és un paratge força ben conservat per la zona que transito. Un cop enrere segueixo un bon tros per costat de la N Fins a la cala de Mijas. A la llar del pensionista aprofito per dinar.

Platja de la Galera
En continuar pel voral de la carretera he perdut una alforja que en tocar les proteccions ha caigut, he agut de recular i l'he arreplegat un bon tros enrere. Passo per Fuengirola per tot el passeig marítim, he anat a fer un most a l'estació de bus, que en cas de convenir podria apropar a Màlaga. Novament N i ja les darreres poblacions Torrequebrada, Benalmadena i Malaga. A darrera hora, quan he anat a cercar l'anorac per abrigar-me, m'he adonat que també àvia caigut.

Avui el recorregut és molt entretingut per la gran quantitat de passeig marítim i senda del litoral que transita, excepte els punts estres prop de la N. un xic estrets cap problema. Cal fer menció que en epoca de turisme transitar per la senda litoral o passeig marítim, té hores de restricció. Crec que val la pena no fer-ho de tirada i gaudir un xic més dels darrers pobles que he passat massa depresa.

Relive 'Eurovelo 8. Etapa 4. Sabinillas, Estepona, Marbella, Fuengirola, Malaga'

Comentaris