Translate

dimecres, 2 de maig de 2018

Eurovelo 8. Etapa 19. Barcelona, Mataró, Calella, Lloret, Tossa de Mar. 17 04 2018.


Am el xulo de Badalona

Eurovelo 8. Etapa 19. Barcelona, Mataró, Calella, Lloret, Tossa de Mar. 17 04 2018.

Ara que ve uns dies de bon temps he decidit d'acabar i si puc continuar fins al delta de Roïna.

Sortin de Barcelona
A les 7 del matí el carrilet em du de Manresa fins a la Plaça Espanya. A les nou comença l'aventura de sortir de Barcelona. Baixo pel Paral·lel per un excel·lent carril bici fins a Colon, tot seguit pel Passeig Marítim, deixo enrere nova Icària, platja del Bogatell, parc del Fòrum, el riu Besòs i sóc a Sant Adria, l'avinguda Eduard Maristany només és bicicletes. Marina i port de Badalona.

Entre kla via del tren i el mar. Montgat.

Al pont del petroli faig una foto al xulo. Continuo sempre entre la via del tren i la platja pel que és el camí de ronda ben equipat per vianants i bicicletes. Deixo enrere Montgat, el búnquer de Premià. En passar premia, he seguit per la platja però en poc tros s'ha fet intransitable i cal agafar la carretera N II. Creu Vilassar i Mataró.

Panoràmica de Tossa
Mataró faig un circuit urbà per carregar alguna fruita.
Torno a N i fins a Caldes d'Estrac. Ara torno bora del mar pel passeig dels Anglesos. Novament la N Arenys de Mar, Sant Pol i Calella. Parada a dinar. Deixo Calella, ara per carrers bora mar i per carretera poc transitada fins a Malgrat, Blanes, Lloret i finalment Tossa de Mar.En arribar faig un tom per barri bell, ple de turistes encara que és de bon transitar amb la bicicleta.
A reposar i tot seguit cercar quelcom per sopar i demà tornem-hi.

Relive 'Eurovelo 8. Etapa 19. Barcelona, Mataro, Calella, Lloret, Tossa'