De Manresa aeroport del Prat amb transport públic.

20 de desembre de 2022
Avui volia veure com funcionava el tren que em porta de la porta de casa fin l'aéroport Barcelona el prat.
A les 10:00 anat a buscar el bus aquí davant de la porta de casa en arribar a l'estació 2/4 de 11, he arribat just quan marxava el tre.
Agafo el tren de les 11:00. Línia de rodalies R4  entre Manresa i Vilafranca del Penedès, fins l'estació de Sants bon arribo a les 12:30 després d'una petita espera i canvi d' andana he agafat el tren línia R2 que m'ha deixat a l'aeroport del prat, terminal 2, he arribat a la 1:00. Aquí he agafat el bus que enllaça les terminals 2 i 1 no cal esperar ni pagar es un servei gratuït cal cercar la senyal
A les 2:00 i tornat a agafar el tren de la Renfe fins a l'estació de Sants on he arribat a 1/4 i mig de 3, el tren de Manresa no ha sortit fins a les 3:10 perquè tu i el retràs El tra desde Barcelona a Terrassa força ple, a Manresa he arribat a 4:30 de la tarda.
Altre cop el bus amb torna a deixar la porta de casa. Ha estat un viatge bastant tranquil però una mica cansat els trens de rodalies porten un seients molt durs, la falta de costum i el trqueteig es nota.
Despeses: El bitllet de Renfe a la i tornar 8,3 €. Entrepà a l'estació de Sants i una aigua 7,5 €.
Al tenir més de 60 anys gaudeixo de la targeta dorada de Renfe amb descomptes que en alguns casos pot arribar al 40 %.
Conclusió, anar al aeroport amb transport públic és lent però és molt interessant econòmicament.
També existeix la possibilitat de fer el trajecte amb ferrocarrils de la Generalitat. 

Comentaris