13 Tour cyclotouriste international FFCT.Es durà a terme del 20 de juny al 10 juliol 2010. Sortida i arribada a La Chatre.

Des de 1992, cent quaranta cicloturistes poden realitzar el seu somni la volta a França amb bicicleta.En un itinerari traçat pels organitzadors de la federació francesa de cicloturisme, cada dos anys, es recorrent uns 3000 km durant 3 setmanes i 21 etapes, cada un al seu propi ritme. Al llarg del recorregut es mobilitzen mes de 200 voluntaris així com 10 organitzadors que fan que aquestes 3 setmanes esdevinguin un èxit.
El tour cycloturiste FFCT és una excursió que permet el descobriment de les regions, la retrobada dels clubs al llarg del recorregut, sempre amb esperit amistós i cordial.

Es el turisme en bicicleta, els participants poden descobrir cada dia noves regions i aprofitar-se de l’extraordinària diversitat geogràfica, turística i cultural de França.

Cada una de les etapes es l’ocasió per retrobar se amb els habitants, de degustar la gastronomia regional i de visitar els llocs turístics mes interessants.
Podeu llegir un petit resum dels tours que vaig participar, 2004 i 2006.

També al bloc per el de 2008 que per motius de salut no va poder ser.
Tota l’informació del esdeveniment del 2010 a : 13 Tour cyclotouriste internationa. FFCT

Comentaris